lørdag, desember 04, 2004

Sol, strand, bading, et regnskyll og sol, strand, bading. Fire late uker på stranda er over. Vi har gjort så lite vi har kunnet disse ukene. Derfor har det heller ikke vært så mye å skrive om.

Selv om vi har prøvd å unngå det har vi jo gjort litt. Børre har jobbet masse. Fra 10-23.00 nesten hver dag. Thea, Hedda og Sture har studert buddhismen, gjort ferdig norskpensum og engelskpensum for i år. Hedda og Solveig har tatt dykkesertifikat. Børre har oppfrisket sitt etter 20 år uten dykking. Thea og Sture har lært å dykke med luft i basseng. Vi har kjørt gocart, Sture er et naturtalent når det gjelder å finne idealsporet, og Hedda er nesten fullbefaren på 125cc motorsykkel. Vi har ridd på elefanter, sett på dyreshow og holdt en ekte, levende tiger på fanget. Men resten av tiden har det ikke skjedd noe. Vi har bare slappet av og kost oss på stranden. Ja, ikke den dagen vi hadde tropestorm her da.

Vi bor i Fisherman Village. I annen etasje på Nick & Nicky restaurant med stranden helt inn på terrassen. Helt nord på Kho Samoui. En liten landsby som er nesten helt skånet for den verste masseturismen. Femti meter bort i gata her ligger Mikes pub.

Se bilder fra Bangkok og Samui

0 Kommentarer:

Post a Comment

<< Hjem