fredag, november 12, 2004

Obs, I did it again!

Jeg skrot av den fine internettcafeenjeg fant i gaar. Den er kjempefin. Forbindelsen er god og de to jentene som driver den er soete. Naa er det slik at naar jeg skal sende litt stoerre ting maa jeg koble min egen PC til nettverket. (Til orientering for de som ikk ehar vaert paa internettcafee foer sa sitter jo alle andre ved cafeens egne PC'er)

AA bruke min egen PC pleier aa gaa helt fint - eller saa gaar det ikk ei det hele tatt. Da vet de som driver cafeen det. Det gikk helt fint i gaar ogsaa. Det var bare det at naar jeg koblet meg fra saa krasjet jeg hele nettverket. Alle som var paakoblet ble kastet ut. Og det var jo en del siden dette er den beste cafeen paa oya. De som var midt i lange mailer likte det spesielt daarlig...

I dag, naar jeg skulle koble meg paa, saa skjedde det igjen! Alle ut! Jeg som tenkte at det i gaar var en enkeltstaaende hendelse! Det blir litt ekstra pinlig naar de som driver det ikke skjonner noe av hverken PC eller nettverk og engelsken er begrenset til "to bat poer aeur" og de bruker nesten en halv time paa aa fa driften i gang igjen og de andre pa cafeen begynner aa spoerre meg om jeg vet om andre cafeer her omkring.

Jeg haaper de snart er ferdige med aa male den andre cafeen, for de smiler litt stivt til meg naa....

1 Kommentarer:

Anonymous said...

Hei på alle dere. Ser ut som dere har dekket det grøvste av hva som er å se allerede, og så er dere ikke halvveis engang! Håper dere har det bra der dere plasker rundt i Thailand. Håper dere nyter av deilig mat, flotte strender, interessante severdigheter og alt det som hører med.
Alt er vel her hjemme, men det er jo kaldt og mørkt da.
Snart reiser mormor til Spania, Andreas og Pali til Argentina og Anne Berit skal jobbe i hele julen.
Vi følger spent med på skjermen. Mormor hilser så mye.
Klem fra Andreas

10:52 AM  

Post a Comment

<< Hjem