torsdag, november 11, 2004

*** ENDELIG BILDER OGSÅ FRA JAPAN ***

Endelig har jeg funnet en internett cafe hvor jeg kan laste opp bilder - og jeg har lastet de opp! Siden vi reiste fra India har det vært dårlig med internettforbindelse. De forbindelsene jeg har hatt har enten vært så trege at opplasting ville tatt flere dager eller de har vært så ustabile at opplastingene bare har blitt avbrutt. Nå har jeg funnet en skikkelig cafe og bilder fra Nepal, Tibet, Beijing og Japan er lagt ut. Klikk på linkene på slutten av hver artikel får å se de.

2 Kommentarer:

Helene Hellsten said...

Hei Thea. Nå er det snart jul. Hvor er du nå. Savner deg veldig. Det er ikke noe snø her, alt smeltet. Stjerne har det bra. På skolen snakker mange om deg. Vi skal ha juleskulespill: reisen til julestjernen. Jeg skal være heksens datter. Heksen er Kim. Er det noe spennende som skjer hos dere? Går du på skole i andre land?

Snakkes mer siden.

Klem fra Helene

9:46 PM  
MartinGløersen said...

Hei Hedda!
Håper du har det fint i Australia og at du for gjort mange morsomme ting. Her er det ikke no snø men det har blitt litt kaldere de siste dagene.På skolen går ting rellativt greit, men jo snillere Nina blir jo strengere blir Margrethe.Vi har det litt strengt for lærerne har gjørt sånn at alle må gjøre ferdig alt på ukenplanen ellers blir det ekstralekser. Vi hadde "reisen til julestjernen" som juleavsluttning, det var litt gøy.
Tenker veldig mye på deg for jeg savner deg veldig.Klem fra Martin.:D

6:33 PM  

Post a Comment

<< Hjem